מתכון לפאבלובה תותים וקצפת

מתכון להכנת פאבלובה תותים

 


אז ככה כל מה שצריך כדי לקבל שאגות "ו ו א ו " מהנוכחים הוא כלי גדול ויפה
מזכוכית שקופה ואת החומרים הבאים: (לכ-8-10 זוללים):

1 ק"ג תותים
2 שמנת מתוקה
6 כפות סוכר דמררה
כ-1.5 קופסאות של נשיקות מרנג קטנות

וזהו לעבודה:

את השמנת והסוכר מקציפים היטב
את התותים רוחצים היטב וחותכים לחתיכות גסות

בנייה:

מניחים כשליש מהנשיקות בקרקעית הקערה
מעל כשליש מהקצפת
מעל כשליש מהתותים
ושוב עוד שליש נשיקות
ואז קצפת ותותים
כך גם בפעם השלישית.

זה הכל... בתאבון!!

חשוב לדעת:

· מכינים את הקינוח סמוך להגשה על מנת שהנשיקות יישארו פריכות .

· אם הקינוח מיועד למבוגרים בלבד ניתן להשרות את התותים בליקר פירותי טוב לפני שלב הבניה

(כגון קוואנטרו , או טריפל סק וכדומה

 

שף בכיף סדנאות בישול ואפייה לילדים
מאחלים לכם עבודה נעימה במטבח
וממליצים לכם לשתף את ילדיכם בחווית המטבח.
בתיאבון