חג חנוכה סדנאות לחנוכה

סדנאות אפייה ובישול לחג החנוכה

 

חג החנוכה הוא חג יהודי ובו שמונה ימי הודאה,החג מסמל את הניצחון במרד החשמונאים
 ואת בנייתו מחדש של בית המקדש וכמובן את נס פח השמן שהספיק לשמונה ימים.

חג החנוכה נקרא גם חג האורים,בחג זה אנו נוהגים לאכול סופגניות ולסובב סיביבונים.
זהו חג מלא אור אהבה ושמחה,בכל שנה אני נהנת מחדש ומתרגשת למראה החנוכיה
 העומדת על עדן החלון ומשרה אווירה של אור ושמחה בלב.

וכמובן מה יותר חשוב לילדים ולהורים כאחד..לזלול סופגניות ולביבות חמות וטעימות !
בכל שנה ממש לפני חג החנוכה אנו מריחים ורואים בהרבה מאפיות שכבר התחילו
להכין את הספוגניות בשלל טעמים צבעים וצורות.

 

סדנאות הכנת סופגניות ולביבות לחג החנוכה 


סדנאות שף בכיף מציעים לכם פעילות מדהימה וטעימה לילדים לחג החנוכה,
סדנאות להכנת סופגניות ולביבות לחג החנוכה מתאימה במיוחד לקבוצות גדולות
כגון"בתי ספר,גני ילדים,צהרונים,הורים וילדים,קניונים ועוד..
אנו נלמד את הילדים להבין מאילו מוצרים מכינים את הסופגניה,נלמד אותם להכין בצק
אנו כמובן אחראים על תחום הגז..
לאחר מכן נקשט ונמלא במבחר טעמים וצבעים,לפרטים מלאים על התוכנית בטלפון.

סדנאות במגוון רחב להכנת לביבות מתוקות ומלוחות,הכנת דונאטס במגוון טעמים וצבעים,
סדנאות בבצק סוכר ברוח החג,  


מבחר הפעלות לחברות גדולות לחג החנוכה

 

אנו מציעים לגופים גדולים אשר מעוניינים בחבילת פעילויות שלמה לאירוע מספר הפעלות אשר מתאימות במיוחד לחג החנוכה.




בנוסף לסדנאות הבישול והאפייה שלנו תוכלו לבחור

 
מופע אש- מופעי אש מרהיבים ומיוחדים.הטובים והאיכותיים בארץ.תוכלו להנות ממופעי אש מדהימים הכוללים ריקוד אקרובוטי.ריקוד בסגנון אומנויות הלחימה,קערות אש,מניפות אש,מגן דויד מדהים,מקלות אש,חישוקי אש,ועוד דברים מדהימים ביותר.

 

דמויות שטח-מגוון דמויות שטח והולכי קביים לפי כל סיגנון ,סיפור,וקוספט שתבחרו,
כל דמויות השטח מופעלות על ידי שחקנים מקצועיים,
דוגמאות לדמויות:פנטזיה,אגדות,אבירים,נסיכות,פיות,אינדיאנים,אלף לילה ולילה,ועוד רבים ואחרים.




לפרטים והזמנות בטלפון 0543978782

 

 

 

 

מתכון להכנת סופגניות


החומרים הדרושים:


חומרי גלם:

1 ק"ג קמח 
50 גר' שמרים יבשים
200 גר' סוכר
150 גר' חמאה
10 גר' מלח
1/2 ליטר חלב פושר
5 ביצים
גרדת תפוז,וניל.
ריבה בכל  טעם שאוהבים
ממרח נוטלה
ריבת חלב


אופן ההכנה:

לתוך קערת מיקסר גדולה מכניסים את החמאה + מלח +
סוכר + ביצים + גרדת תפוז + חלב פושר
מוסיפים מעל את כל כמות הקמח  ומלמעלה
מפזרים את השמרים היבשים. לשים לבצק רך כ- 10 דק' עם הוו.
מתפיחים את הבצק עד שיכפיל את נפחו.
מכדררים כדורים קטנים ואחידים בגודלם ומניחים אותם במרווחים
להתפחה על גבי תבניות מקומחות.
מכסים במגבת נקייה ומתפיחים עד שהכדורים כמעט מכפילים
את נפחם.מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר גדול ומטגנים את
הסופגניות משני צדדים עד להשחמה.
ממלאים בריבה, ממרח נוטלה, או ריבת חלב.

שף בכיף מאחלים לכם חג חנוכה שמח מלא אור ובתיאבון

 

לפרטים והזמנות-0543978782