מתכון להכנת שוקו בום בספלים

 מתכון להכנת שוקו בום בספלים



המצרכים הדרושים:


300 גרם שוקולד מריר
125 גרם חמאה / מרגרינה
1/4 כוס (50 גרם) סוכר
3 ביצים
1 כף קמח
1 כף ויסקי
קוביות שוקולד מריר / חלבי
תבנית ספלים
180 מעלות בתנור
10 דקות

 

 

 

אופן ההכנה:

המיסי את השוקולד והחמאה עד שנוצר קרם אחיד, הוסיפי את הסוכר וערבבי היטב.
הקציפי את הביצים במיקסר שתי דקות במהירות גבוהה, עד שנוצר מרקם אוורירי.
הוסיפי לקרם השוקולד וערבבי בתנועות קיפול רחבות.
הבליעי פנימה גם את הקמח והוויסקי.
צקי את הבלילה לספלים עד ל 3/4 מגובהם.
הטביעי בכל ספל 2 קוביות שוקולד.
אפי כ- 10 דקות עד שהעוגה מתייצבת אך רוטטת קצת כשמניעים את הספל.

 

 


סדנאות בישול ואפייה לילדים שף בכיף מאחלים לכם בהצלחה ועבודה נעימה.